FRANSAT: “Νέο πλάνο μετακινήσεων υπηρεσιών στο δορυφόρο Eutelsat 5 West B και επερχόμενες αλλαγές πρόσθετων πακέτων πρόσβασης στις 5W”…

Από τις 6 Φεβρουαρίου 2020 εφαρμόζεται νέο πλάνο μετακινήσεων υπηρεσιών της Γαλλικής πλατφόρμας “FRANSAT” στο νέο δορυφόρο “Eutelsat 5 West B” (αλλά και στο δορυφόρο “Eutelsat 5 West Α”), στα πλαίσια της μειωμένης χωρητικότητας που διαθέτει ο νέος δορυφόρος “Eutelsat 5 West B”. Καθώς οι εξελίξεις μετάβασης τρέχουν και με την σειρά τους θα επιφέρουν τη μείωση των δραστηριοτήτων στις 5W, ανάμεσα τους και την “διακοπή της προσφοράς των Πρόσθετων Επιλογών Τηλεόρασης μέσω της πλατφόρμας FRANSAT στις 31 Μαΐου 2020”, καθώς από το Καλοκαίρι η δραστηριότητα της Γαλλικής πλατφόρμας θα περιοριστεί στην αρχική της προσφορά “τα δωρεάν εθνικά κανάλια DTT (TNT), τις 24 περιφερειακές εκδόσεις της France 3 και άλλες δωρεάν υπηρεσίες: θεματικά, τοπικά και ραδιοφωνικά κανάλια”…
Nicolas A.
...
Νέο Πλάνο Συχνοτήτων από την FRANSAT στις 6 Φεβρουαρίου 2020”...
Προκειμένου να συνεχιστεί η μετάβαση των δωρεάν υπηρεσιών στο νέο δορυφόρο Eutelsat 5 West B, ένα νέο πλάνο συχνοτήτων θα εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας 5 έως 6 Φεβρουαρίου 2020. Με την ευκαιρία αυτή, οι ακόλουθες δωρεάν υπηρεσίες θα μεταφερθούν στο νέο δορυφόρο Eutelsat 5 West B (11471V, 11554V, 11096V):
Τοπικά τηλεοπτικά κανάλια: “viàVosges, DICI TV, France 3 NoA
Θεματικά κανάλια: “KTO, RT France, Label TV και MB Live (των οποίων η μετάδοση θα σταματήσει στις 31/03/2020)”
Εθνικά και τοπικά ραδιόφωνα (με εξαίρεση τα RCF που δεν μεταφέρονται από την FRANSAT)
Οι υπόλοιπες υπηρεσίες θα διατηρηθούν στον δορυφόρο Eutelsat 5 West Α και θα αποτελέσουν αντικείμενο μεταγενέστερου σχεδίου μετανάστευσης στο Eutelsat 5 West B, το χρονοδιάγραμμα του οποίου θα κοινοποιηθεί σύντομα από την FRANSAT.

“Επερχόμενη διακοπή της προσφοράς των προαιρετικών πρόσθετων επιλογών τηλεόρασης μέσω της πλατφόρμας FRANSAT στις 31 Μαΐου 2020”
Λόγω της αποτυχίας ενός από τους ηλιακούς συλλέκτες του Eutelsat 5 West B, δεν θα είναι δυνατή η εκμετάλλευση της πλήρους χωρητικότητας που είχε αρχικά προγραμματιστεί σε αυτόν τον δορυφόρο. Λόγω αυτών των εξαιρετικών περιστάσεων, η FRANSAT δεν είναι τεχνικά σε θέση να διατηρήσει όλες τις υπηρεσίες που αυτή τη στιγμή μεταδίδει στην προσφορά της. Από τις 6 Φεβρουαρίου 2020, οι ακόλουθες προσφορές προαιρετικών καναλιών Pay TV θα σταματήσουν να κυκλοφορούν στην Γαλλική αγορά: “beIN SPORTS, OCS, Melody (το περίφημο Oldies γαλλόφωνο μουσικό κανάλι) και Jeunesse (“Canal J, Tiji, Boing, Boomerang και Toonami”)”. Ωστόσο, η μετάδοση αυτών των καναλιών θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Μαΐου 2020 για τους σημερινούς συνδρομητές, οι οποίοι σύντομα θα λάβουν επιστολή που θα τους ενημερώνει για τους όρους διακοπής της συνδρομής τους.
Από την 1η Ιουνίου 2020, η προσφορά της FRANSAT θα αποτελείται από τα δωρεάν εθνικά κανάλια DTT (TNT), τις 24 περιφερειακές εκδόσεις της France 3 και άλλες δωρεάν υπηρεσίες: θεματικά, τοπικά και ραδιοφωνικά κανάλια. Οι πληρωμένες προσφορές που διαχειρίζονται οι διανομείς τρίτων: “SFR (RMC Sport Offer) και MÉDIAWAN (BIS TV Offer) θα παραμένουν διαθέσιμες και στον εξοπλισμό της FRANSAT”.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Hot Bird 13E Highlights": Feelgood EON Sat Beam κινητικότητα σε Hot Bird 13F με City TV και νέο αναμεταδότη για Vivacom στις 13Ε!

"Eutelsat 9B - 9E Highlights" - Feelgood Pop-Up Κινητικότητα με COSMOTECinemaKIDS HD στην COSMOTE TV...

"Feelgood Tribute COSMΟΤΕ DISH 60: MULTIFEED λήψεις ταυτόχρονα σε περισσότερους δορυφόρους στην FTA ζώνη Clarke"…

Hellas Sat 39E Highlights: Feelgood κινητικότητα ERT News HD, Trito Maestro και Deutero Paradosiaka στο πρώτο ERT MuX τροφοδοσίας ευρυεκπομπής μέσω του συμπλέγματος δορυφόρων Hellas Sat 39Ε...

Μνημόνιο Συνεργασίας Hellas Sat και Thales Alenia Space: Για τον νέο δορυφόρο Hellas Sat 5 και την ανάπτυξη ωφέλιμου φορτίου οπτικής επικοινωνίας αιχμής με πολύ υψηλούς ρυθμούς δεδομένων σε γεωστατική τροχιά!

Feelgood Zapping 2018: Φορτώστε πάνω από 200 σημαντικά μουσικά και ψυχαγωγικά κανάλια ελεύθερης λήψης από το δορυφορικό σας πιάτο στην Smart TV…